torstai 10. toukokuuta 2018

Ihana toukokuu

Nyt tulipa ihana paketti piristämään tätä toukokuuta. Ulkona ihanat ilmat ja minä korjaan viimeisiä korjauksia gradua varten 😕 . Nyt vaan on pakko puurtaa nää kouluhommat ensin ja sitten pääsee tekemään jotain paljon mieleisempää. 

Toukokuun paketista löytyi viisi kerää pellavalankaa. Olinkin tässä tutkiskellut millaisia pellavalankoja markkinoilla on, mutta en ole uskaltanut tilata hypistelemättä ensin. Mutta tämä on aivan täydellistä 😍 ihana pellavan väri ja tuoksu. Voi olla että tuoksuttelen tätä lankaa hetken ensin 😂 Kuten sinunkin mieleesi SNY:ni oli tullut, myös minusta näistä on huivi tultava. 



Lisäksi paketista löytyi suloisia leimasimia mustetyynyineen. Näillä onkin kiva leimata näitä, myös paketista löytyneitä, pakettikortteja. Ja nimilapputarroja, voisinkin laittaa nämä käsityökirjoihin, joita kuljetan ympäriinsä. Herkkukeksejä, näillä voinkin palkita itseni ahkeran työskentelyn jälkeen. 


Kiitos jälleen kerran ihan SNY 💖 ja ihanaa toukokuuta 🌸

2 kommenttia:

  1. Kiva, että paketti miellytti sinua. Vähän riskillä lähetin pellavalangat. Ajattelin, että se on joko tai. Hyvä, ettei menty täysillä metsään... tai puuta päin.
    Ihanaa tulevaa äitienpäiväviikonloppua!
    T. Salainen neuleystäväsi, 6

    VastaaPoista